Paul's Brood & Banket

Passie - Vakmanschap - Kwaliteit

Onze producten

Brood, ...voor uw gezondheid !

U kunt bij ons dagelijks een keuze maken uit een groot assortiment versgebakken brood. Wit, bruin, gezondheids-, feest- en themabroden, volkoren, luxebroden... teveel om op te noemen. Voor uw ontbijt of broodmaaltijd : tussen de vele smaken is er altijd wel één die bij u past.
Daarnaast kunt u kiezen uit vele heerlijke broodjes of koffiekoeken. Zachte of harde, luxe of gewoon wit, ...alle smakelijk en gezond.

Begin de dag goed met een lekker ontbijt met brood. Brood bevat veel belangrijke voedingsstoffen, en bovendien heeft uw lichaam na een nacht slapen nieuwe energie nodig. Daarna kunt u er weer flink tegenaan.

Wilt u uw broodmaaltijd een feestelijk tintje geven ? Geen probleem, door het jaar heen varieert de keuze met seizoensgebonden producten : kerst, pasen,....

Banket : gebak & taarten ... hmmm lekker smullen  !

Banket uit onze bakkerij is iedere dag smullen. Heeft u banket nodig voor een speciaal moment, dan hebben wij voor u een feest assortiment.

Voor elk feest kan u trakteren op gebak of een lekker stuk taart. Voor een speciaal moment kunt u ook een mooie taart laten maken. Vertel uw wensen en we maken de mooiste taart, speciaal voor u en uw feest. Bijvoorbeeld met voor de verjaardag van uw dochter, de geboorte van uw zoon, uw huwelijk, wanneer iemand 50-jaar wordt,....

Vanzelfsprekend bieden wij u ook seizoensgebonden gebak en taarten aan : feestelijk kerst- of eindejaarscreaties, paascreaties,....

Veel van onze specialiteiten zijn heel geschikt om cadeau te geven. Een lekkere verrassing in mooie cadeauverpakking.

 

Maar ook een bakkersmand met verschillende bakkersproducten is een lekker geschenk om weg te geven. U kunt deze zelf naar wens samenstellen.

Belegde Broodjes - Saladebar

Sandwiches, ovenkoeken, ciabatta's, pistolets of speciale broodjes,....
wij beleggen ze allemaal voor u met een beleg naar keuze al dan niet met groenten.

Belegde broodjes - Saladebar voor een feest of andere gelegenheid ? Geen probleem : de broodjes worden gepresenteerd op een door u meegebrachte schotel of in een mand,... of wij leggen ze in een mand van ons.